Βουλγαρία: Εντοπίστηκε drone με εκρηκτικά σε θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας

Βουλγαρία: Εντοπίστηκε drone με εκρηκτικά σε θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας

Η τουριστική πόλη όπου προσγειώθηκε το drone βρίσκεται 70 χιλιόμετρα από τα ρουμανικά σύνορα και απέναντι από την Κριμαία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδική μονάδα για να επιθεωρήσει και να απενεργοποιήσει drone που μετέφερε εκρηκτικά και προσγειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Τιουλένοβο της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία εστάλη από το υπουργείο Αμυνας της χώρας.

Μετά την επιθεώρηση, η ομάδα από τη Βουλγαρία, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, θα αποφασίσει πώς θα το διαθέσει, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι η ομάδα στάλθηκε κατόπιν αιτήματος των τοπικών αρχών.

Απέναντι από την Κριμαία

Η τουριστική πόλη βρίσκεται 70 χιλιόμετρα από τα ρουμανικά σύνορα και απέναντι από την Κριμαία.

Τα βουλγαρικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι μη επανδρωμένο αεροσκάφος που μετέφερε εκρηκτικά προσγειώθηκε στην πόλη αργά το βράδυ της Κυριακής.

Η ιστοσελίδα Nova.bg ανέφερε, επικαλούμενη μάρτυρες, ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν μήκους έως 3,5 μέτρων. Το drone φέρεται να είχε προσαρτημένο δοχείο με εκρηκτικά.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή