Φλόριντα: Πάρκο υιοθέτησε αλιγάτορα χωρίς άνω γνάθο – «Δεν θα επιβίωνε μόνος»

Φλόριντα: Πάρκο υιοθέτησε αλιγάτορα χωρίς άνω γνάθο – «Δεν θα επιβίωνε μόνος»

Ο αλιγάτορας εκτιμάται πως κατάφερε να επιζήσει μόνος του στη φύση κάνοντας κάτι ανάλογο, τρώγοντας μικρά κομμάτια κρέατος.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν αλιγάτορα που έχασε το ρύγχος και την άνω σιαγόνα του πιθανότατα σε καυγά με άλλο ερπετό ή από προπέλα σκάφους, υιοθετήθηκε από ένα πάρκο στη Φλόριντα. 

«Ουσιαστικά δεν είχε πιθανότητες επιβίωσης στη φύση με τέτοιο σοβαρό τραυματισμό» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το Gatorland Orlando για το νέο του μέλος που ήρθε από μια λίμνη κοντά στο Σάνφορντ. 

Προκειμένου να ταΐσουν το τραυματισμένο ερπετό, το προσωπικό του πάρκου κόβει σε μικρά κομμάτια την τροφή και τη βάζει βαθιά στο λαιμό του ώστε να τη μασήσει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Gatorland Instagram (@gatorland_o

rlando)

Σύμφωνα με την Κάθι Χερνάντες, εκπρόσωπο του πάρκου, ο αλιγάτορας εκτιμάται πως κατάφερε να επιζήσει μόνος του στη φύση κάνοντας κάτι ανάλογο, τρώγοντας μικρά κομμάτια κρέατος, όπως σαλιγκάρια, γυμνοσάλιαγκες και βατράχια. 

Το Gatorland Orlando φιλοξενεί χιλιάδες αλιγάτορες και κροκοδείλους. Από το 1949 οπότε και άνοιξε τις πύλες του, αποτελεί μέρος αναπαραγωγής για τα ερπετά, ζωολογικό κήπο, πάρκο με εκπαιδευτικά προγράμματα για την άγρια ζωή και ένα από τα λίγα εναπομείναντα τουριστικά αξιοθέτα της Φλόριντα. 

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή