Ουκρανία: «Σκοτώθηκε ο διοικητής του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα»

Ουκρανία: «Σκοτώθηκε ο διοικητής του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα»

«Τριάντα τέσσερις αξιωματικοί, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σκοτώθηκαν», σύμφωνα με τις ουκρανικές δυνάμεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δυνάμεις του Κιέβου υποστήριξαν σήμερα ότι ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας σκοτώθηκε κατά την ουκρανική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή εναντίον του γενικού επιτελείου του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία.

«Τριάντα τέσσερις αξιωματικοί, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σκοτώθηκαν» από το πλήγμα, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις μέσω της πλατφόρμας Telegram, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσουν κάποια απόδειξη.

«Εκατόν πέντε άλλοι μέσα στο κτίριο τραυματίσθηκαν. Το κτίριο του γενικού επιτελείου έχει καταστραφεί σε σημείο που δεν μπορεί να επισκευασθεί», υποστήριξε η ίδια πηγή.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες. Η Μόσχα από την πλευρά της δεν γνωστοποιεί τις απώλειές της στην Ουκρανία.

Η Ρωσία είχε αναφέρει την Παρασκευή πως ένας στρατιωτικός αγνοείται μετά την επίθεση η οποία προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην έδρα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή