Ρωσία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με drones τη νύχτα – Ζημιές στο λιμάνι εξαγωγής σιτηρών Ισμαήλ

Ρωσία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με drones τη νύχτα – Ζημιές στο λιμάνι εξαγωγής σιτηρών Ισμαήλ

«Καταγράφηκαν οι εκτοξεύσεις 38 Σαχίντ», έγραψε η πολεμική αεροπορία στην καθημερινή αναφορά που ανεβάζει στην πλατφόρμα Telegram

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία στη διάρκεια της νύχτας με 38 μη επάνδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική πολεμική αεροπορία, προσθέτοντας πως 26 από αυτά τα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν.

«Καταγράφηκαν οι εκτοξεύσεις 38 Σαχίντ», έγραψε η Πολεμική Αεροπορία στην καθημερινή αναφορά που ανεβάζει στην πλατφόρμα Telegram, διευκρινίζοντας πως η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε 26 από αυτά τα ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ζημιές στο λιμάνι Ισμαήλ

Εξάλλου ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Οδησσού ανακοίνωσε σήμερα πως ρωσική αεροπορική επιδρομή στη διάρκεια της νύχτας έπληξε το ουκρανικό λιμάνι εξαγωγής σιτηρών Ισμαήλ, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο ανθρώπων και ζημιές σε υποδομές.

Ενα κτίριο του λιμανιού, αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και περισσότερα από 30 φορτηγά και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές κατά την επίθεση, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, έγραψε ο κυβερνήτης Ολεχ Κίπερ στην πλατφόρμα Telegram.

Σε ένα χωριστό επεισόδιο, ρωσικός πύραυλος προκάλεσε επίσης σήμερα ζημιές σε τοπική επιχείρηση στη νότια ουκρανική πόλη Κρίβι Ριχ, δήλωσε ο δήμαρχος Ολεκσάντρ Βιλκούλ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή