Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου

Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αθώος δήλωσε ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Μανχάταν στις κατηγορίες για δωροληψία από τρεις επιχειρηματίες με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, την ώρα που αυξάνονται οι φωνές εντός του Δημοκρατικού Κόμματος που ζητούν την παραίτησή του.

Μενέντεζ: Δήλωσε αθώος ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου-1
Reuters

Ο Μενέντεζ έφτασε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο κρατώντας το χέρι της συζύγου του Ναντίν, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που κρατούσαν πλακάτ με τη λέξη «Παραιτήσου». 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, ο Μενέντεζ κατηγορείται για δωροληψία ώστε να στρέψει την πολιτική του θέση προς όφελος της αιγυπτιακής κυβέρνησης και μιας ομάδας Αιγυπτιοαμερικανών επιχειρηματιών που θεωρούνται συγκατηγορούμενοι.

Αυτοί οι τρεις επιχειρηματίες που έχουν έδρα το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορούνται ότι δωροδόκησαν τον Μενέντεζ με «εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια» σε ράβδους χρυσού και μια Mercedes-Benz αξίας άνω των 60.000 δολαρίων. Πρόκειται για τους Wael Hana, Jose Uribe και Fred Daibes.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή