Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο

Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο

Η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νυχτερινό κέντρο Teatre στην Αταλάγιας, στα περίχωρα της πόλης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στη Μούρθια, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νυχτερινό κέντρο Teatre στην Αταλάγιας, στα περίχωρα της Mούρθια, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Πλάνα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο X η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία δείχνουν τους πυροσβέστες να εργάζονται προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

«Ο αριθμός των θανάτων μέσα στο νυχτερινό κέντρο στην Αταλάγιας έχει αυξηθεί σε επτά», έγραψε ο δήμαρχος της Μούρθια, Χοσέ Μπαγέστα, στο X. «Είμαστε συντετριμμένοι», δήλωσε στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο 24h, προσθέτοντας πως οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν αρκετούς ανθρώπους που φέρονται ως αγνοούμενοι.

Ο Μπαγέστα είπε στο 24h πως η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 6.00 π.μ. και πως τώρα έχει τεθεί υπό έλεγχο. Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται για να προσδιορίσουν τα αίτια της φωτιάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή