Τριήμερο πένθος στη Μούρθια: Τουλάχιστον 13 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε κλαμπ

Τριήμερο πένθος στη Μούρθια: Τουλάχιστον 13 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε κλαμπ

Εξω από το νυχτερινό κέντρο, νέοι αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον, συγκλονισμένοι, καθώς περίμεναν πληροφορίες για τους αγνοουμένους

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στη Μούρθια της Ισπανίας. 

Η φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νυχτερινό κέντρο Teatre στην Αταλάγιας, στα περίχωρα της πόλης, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο δήμαρχος της Μούρθια Χοσέ Μπαγιέστα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 13 ανθρώπων. Νωρίτερα είχε πει πως επτά άνθρωποι είχαν βρεθεί στο ίδιο σημείο στον πρώτο όροφο, όπου ξέσπασε η φωτιά.

Εξω από το νυχτερινό κέντρο, νέοι αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον, συγκλονισμένοι, καθώς περίμεναν πληροφορίες για τους αγνοουμένους.

Πλάνα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο X η πυροσβεστική υπηρεσία της Μούρθια δείχνουν τους πυροσβέστες να εργάζονται προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Ο Μπαγιέστα κήρυξε τριήμερο πένθος με την σημαία να κυματίζει μεσίστια έξω από το δημαρχείο της Μούρθια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT