Υπερθέρμανση σε νέα iPhone 15: Η Apple κατηγορεί το Instagram

Υπερθέρμανση σε νέα iPhone 15: Η Apple κατηγορεί το Instagram

Σύμφωνα με την Apple, ένα σφάλμα λογισμικού που συνδέεται με την εφαρμογή του Instagram είναι ένας από τους λόγους που η νέα σειρά smartphone της εταιρείας υπερθερμαίνεται

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Instagram και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές κατηγορεί η Apple για περιστατικά υπερθέρμανσης στα νέα iPhone 15.

Σύμφωνα με την Apple, σφάλμα λογισμικού που συνδέεται με την εφαρμογή του Instagram είναι ένας από τους λόγους που η νέα σειρά smartphone της τεχνολογικής εταιρείας υπερθερμαίνεται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ορισμένων εντολών. Εκτός του Instagram, στις εφαρμογές που φέρονται να προκαλούν την υπερθέρμανση συγκαταλέγονται η Uber και το βιντεοπαιχνίδι Asphalt 9.

Η Meta, στην οποία ανήκει το Instagram, αναγνώρισε το πρόβλημα και τροποποίησε την εφαρμογή σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη θέρμανση της συσκευής. Στο μεταξύ, η Apple επεξεργάζεται μια νέα ενημερωμένη έκδοση του συστήματος iOS 17, του λογισμικού που λειτουργεί στα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα για νέα ενημέρωση του λογισμικού. Ωστόσο, η εταιρεία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασφάλειας με τις συσκευές της και ως εκ τούτου οι κάτοχοι των iPhone 15 μπορούν να χρησιμοποιούν τα smartphone τους κανονικά. 

Με στοιχεία από Independent

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή