Αίγυπτος: Αστυνομικός σκοτώνει δύο Ισραηλινούς τουρίστες κι έναν Αιγύπτιο

Αίγυπτος: Αστυνομικός σκοτώνει δύο Ισραηλινούς τουρίστες κι έναν Αιγύπτιο

Το περιστατικό συνέβη μία ημέρα μετά τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο Ισραηλινοί τουρίστες και ένας Αιγύπτιος πολίτης έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικού την Κυριακή στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών στο Κάιρο.

Οπως μεταδίδει το δίκτυο Cairo 24 στην αραβική χώρα της Βόρειας Αφρικής, ο αστυνομικός άνοιξε πυρ για άγνωστο λόγο, τραυματίζοντας ακόμη ένα άτομο.

Ο αστυνομικός συνελήφθη αμέσως, κατά το ρεπορτάζ του αιγυπτιακού καναλιού, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

Αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε ότι αστυνομικός, ο οποίος είχε διοριστεί στην υπηρεσία ασφαλείας στην περιοχή Μανσέγια στην Αλεξάνδρεια, πυροβόλησε τυχαία με το προσωπικό του όπλο ενώ βρισκόταν μαζί με ένα από τα ισραηλινά τουριστικά γκρουπ.

Ο νεκρός Αιγύπτιος ήταν οδηγός των τουριστών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μία ημέρα μετά τη νέα, μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών στη Γάζα και τη γενίκευση της κρίσης με τις επιθέσεις και της Χεζμπολάχ κατά ισραηλινών στόχων από τον Λίβανο.

Πηγή: Reuters, Anadolu, Cairo 24

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή