Σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ – «Ακούστηκαν εκρήξεις»

Σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ – «Ακούστηκαν εκρήξεις»

Σύμφωνα με τη Χααρέτζ, καταιγισμός ρουκετών εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, ενεργοποιώντας τις σειρήνες σε δεκάδες πόλεις και οδηγώντας τους πολίτες στα καταφύγια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται μάρτυρες, στην Ιερουσαλήμ ακούστηκαν και εκρήξεις που ίσως προκλήθηκαν από πυραυλικά πλήγματα ή από εναέριες αναχαιτίσεις. 

Σύμφωνα με τη Χααρέτζ, καταιγισμός ρουκετών εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ γύρω στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι, ενεργοποιώντας τις σειρήνες σε δεκάδες πόλεις και οδηγώντας τους πολίτες στα καταφύγια.

Υπενθυμίζεται πως σειρήνες είχαν ακουστεί στην παλιά πόλη το Σάββατο, την πρώτη ημέρα της στρατιωτικής επίθεσης που εξαπέλυσε η Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ, και τότε οι ρουκέτες είχαν αναχαιτιστεί από την ισραηλινή αντιαεροπορική άμυνα. Χθες δεν ακούστηκαν σειρήνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ισραηλινό Channel 12, υπάρχουν αναφορές για συνεχιζόμενες μάχες μεταξύ Χαμάς και ισραηλινών δυνάμεων σε μια κοινότητα του νότιου Ισραήλ. 

Νωρίτερα, σύμφωνα με τη Χααρέτζ, οι ισραηλινές Αρχές είχαν προειδοποιήσει για «εχθρικό αεροσκάφος» που μπήκε σε ισραηλινό έδαφος κοντά στη Λωρίδα της Γάζας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή