Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Χέρτσογκ και Αμπάς

Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Χέρτσογκ και Αμπάς

Ο Τούρκος ηγέτης είχε τηλεφωνικές συνομιλίες σήμερα με τον Ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνικές συνομιλίες σήμερα με τον Ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.

Στο πλαίσιο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ισραηλινό πρόεδρο, ο Τούρκος ηγέτης κάλεσε το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε κινήσεις που θα ζημίωναν τον λαό της Γάζας στο σύνολό του και χωρίς διάκριση, καθώς κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την τουρκική πλευρά, θα αύξαινε τα δεινά και θα ενίσχυε το σπιράλ της βίας στην περιοχή. Στο ίδιο πλαίσιο, ο Ρ. Τ. Ερντογάν κάλεσε όλα τα μέρη να ενεργήσουν με κοινή λογική.  

Νωρίτερα σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, στον οποίο ανέφερε, σύμφωνα με τη σχετική τουρκική ανακοίνωση, ότι η Αγκυρα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τερματισθούν οι εχθροπραξίες το συντομότερο δυνατόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT