Βρετανία: Η British Airways διακόπτει τις πτήσεις προς Ισραήλ

Βρετανία: Η British Airways διακόπτει τις πτήσεις προς Ισραήλ

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει, για λόγους ασφαλείας, τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει, για λόγους ασφαλείας, τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα.

Eνα αεροσκάφος της εταιρείας που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ επέστρεψε τελικά στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Η BA διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους πελάτες που είχαν κάνει κράτηση για να τους αποζημιώσει ή να τους προτείνει εναλλακτικές λύσεις, για παράδειγμα να πετάξουν με μια άλλη εταιρεία ή να αναβάλουν το ταξίδι τους. «Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση στην περιοχή», πρόσθεσε η εταιρεία.

Και άλλες εταιρείες, όπως οι United Airlines, American Airlines, Delta, Air France-KLM και Lufthansa έχουν επίσης διακόψει τα δρομολόγιά τους από και προς το Μπεν Γκουριόν μετά τις επιθέσεις της Χαμάς. Η Virgin Atlantic συνεχίζει, πάντως, τις πτήσεις από το Χίθροου για το Τελ Αβίβ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT