Τουρκία: «Το αεροπλάνο που κατέρριψε drone μας είχε απογειωθεί από την Ιορδανία»

Τουρκία: «Το αεροπλάνο που κατέρριψε drone μας είχε απογειωθεί από την Ιορδανία»

Πηγές του υπουργείου Αμυνας της Τουρκίας διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που θέλουν το αμερικανικό αεροσκάφος το οποίο κατέρριψε το τουρκικό drone στη Συρία να έχει απογειωθεί από τη βάση του Ιντσιρλίκ.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πηγές του υπουργείου Αμυνας της Τουρκίας διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που θέλουν το αμερικανικό αεροσκάφος το οποίο κατέρριψε το τουρκικό drone στη Συρία να έχει απογειωθεί από τη βάση του Ιντσιρλίκ εντός των τουρκικών συνόρων. «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Ιορδανία», υποστήριξαν χαρακτηριστικά.

Αναφορικά, δε, με όσα δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την αποστολή τουρκικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη, οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να φέρουν σε πέρας την παράδοση βοήθειας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που θα δοθούν από τον Τούρκο πρόεδρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή