Ομιλία Ερντογάν σε ομάδες νέων που φώναζαν το σύνθημα «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας»

Ομιλία Ερντογάν σε ομάδες νέων που φώναζαν το σύνθημα «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας»

Ο Τούρκος πρόεδρος εκφώνησε ομιλία απευθυνόμενος σε κοινό νέων που φώναζαν συνθήματα όπως «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα στη Γάζα δεν έχουμε νερό, ηλεκτρικό, φαγητό. Πού είναι η Δύση; Οι ΗΠΑ λένε ότι θα στείλουν αεροπλανοφόρο και μάλιστα ότι θα στείλουν και δεύτερο. Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί;. Δείτε πού βρίσκεται η Αμερική και πού είναι η Γάζα και το Ισραήλ. Στέλνεις αεροπλανοφόρο. Τι πας να κάνεις;. Tι κάνεις και εμποδίζεις την ανθρωπιστική βοήθεια που πάει στην περιοχή;», δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας νέα «πυρά» κατά των ΗΠΑ, με φόντο την ένταση που ανεβαίνει κατακόρυφα στο μέτωπο της Γάζας.

«Η Αμερική κατέρριψε ένα δικό μας μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη Συρία. Πώς ρίχνεις το αεροσκάφος μας; Λένε “δεν ξέρουμε, δεν είδαμε”. Μα πώς το λέτε αυτό;», συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος σε ομάδες νέων που φώναζαν συνθήματα όπως «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή