Λούβρο: Κλειστό σήμερα λόγω απεργίας

Η σημερινή είναι ημέρα κινητοποίησης των γαλλικών συνδικάτων «κατά της λιτότητας» και «για τους μισθούς και την ισότητα ανδρών - γυναικών».

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, το πιο πολυσύχναστο του κόσμου, είναι κλειστό σήμερα το πρωί λόγω απεργιακής κινητοποίησης «ενός μέρους του προσωπικού του», ανακοινώθηκε από το μουσείο.

«Το Μουσείο του Λούβρου δεν είναι δυστυχώς προς το παρόν σε θέση να ανοίξει τις πόρτες του εξαιτίας απεργιακής κινητοποίησης ενός μέρους του προσωπικού του. Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε το Λούβρο μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X.

Το Λούβρο υποδέχθηκε 7,8 εκατομμύρια επισκέπτες το 2022, χρονιά που σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή των ξένων τουριστών μετά την υγειονομική κρίση, έναντι τριών εκατομμυρίων για το Μουσείο του Ορσέ ή το Κέντρο Πομπιντού, άλλα μεγάλα μουσεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η σημερινή είναι ημέρα κινητοποίησης των γαλλικών συνδικάτων «κατά της λιτότητας» και «για τους μισθούς και την ισότητα ανδρών – γυναικών».

Πηγή: ΑΠΕ-AFP 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT