Πώς ευρωβουλευτές κατέληξαν στη Ντίσνεϊλαντ αντί για το Στρασβούργο

Πώς ευρωβουλευτές κατέληξαν στη Ντίσνεϊλαντ αντί για το Στρασβούργο

«Team Disneyland», έγραψε σε ανάρτησή της η Ολλανδή ευρωβουλευτής Σαμίρα Ραφαέλα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο X

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, αντί για το Στρασβούργο που ήταν προγραμματισμένο, έφτασε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες – Στρασβούργο, όπως αναφέρουν η εφημερίδα Le Soir και αναρτήσεις επιβατών.

Φαίνεται ότι πρόκειται για λάθος του SNCF (Εθνική Ενωση Σιδηροδρόμων Γαλλίας), όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, ήταν μεταξύ άλλων μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνεργάτες ευρωβουλευτών οι οποίοι μεταβαίνουν στο Στρασβούργο για τις εργασίες της ολομέλειας που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα.

Το συμβάν δεν έμεινε ασχολίαστο από τα μέσα ενημέρωσης, με το Politico να επισημαίνει δηκτικά πως «ήταν ένα περιστατικό που δεν θα κάνει τίποτα για να αποτρέψει όσους χλευάζουν τον θεσμό ως κοινοβούλιο του Μίκυ Μάους».

«Team Disneyland», έγραψε σε ανάρτησή της η Ολλανδή ευρωβουλευτής Σαμίρα Ραφαέλα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο X. Στη φωτογραφία διακρίνεται στο βαγόνι του τρένου με τον συνάδελφό της ευρωβουλευτή Μοχάμεντ Χαχίμ.

Η SNCF δήλωσε ότι η αιτία ήταν ένα σφάλμα σηματοδότησης στο σταθμό Roissy Charles-de-Gaulle TGV. Ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, σημειώνοντας ότι η εκτροπή προκάλεσε καθυστέρηση μόνο 45 λεπτών. «Οι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους στις 12.50 μ.μ.», ανέφερε.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Politico

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή