Γαλλία: Υπουργός καταγγέλλει τον Καρίμ Μπενζεμά για σχέσεις με ισλαμιστές τρομοκράτες

Γαλλία: Υπουργός καταγγέλλει τον Καρίμ Μπενζεμά για σχέσεις με ισλαμιστές τρομοκράτες

Αναμένεται απάντηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή στις κατηγορίες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για σχέσεις με διαβόητη ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση κατηγόρησε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλ Νταρμανέν τον διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή Καρίμ Μπενζεμά.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο διεθνής επιθετικός έχει εμπλακεί σε πολλές διαμάχες, που συχνά συνδέονται με θέματα εντός γηπέδου. Τώρα όμως του απηύθυνε μια πολύ σοβαρή κατηγορία μέλος της γαλλικής κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNews, ο κ. Νταρμανέν κατηγόρησε τον Μπενζεμά για δεσμούς με μια ομάδα με την ονομασία Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από πολλές χώρες.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει διαβόητους δεσμούς, όπως όλοι γνωρίζουμε, με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», δήλωσε ο Γάλλος ΥΠΕΣ.

Ο Μπενζεμά δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον κ. Νταρμανέν, αν και αυτό δεν αναμένεται να αργήσει. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν απέφυγε ποτέ να μιλήσει, και είναι απίθανο να αλλάξει τώρα την προσέγγισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπενζεμά στοχοποιείται αυτή την εβδομάδα, καθώς τον αποκάλεσε «γιο πόρνης» ο πρώην τερματοφύλακας Ντουντού Αουάτε, αφού ο Γάλλος πρόσφερε την υποστήριξή του στον παλαιστινιακό λαό εν μέσω των συγκρούσεων με το Ισραήλ.

Με πληροφορίες από Reuters, ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT