Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής με «ειδίκευση» στα συνοικέσια

Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής με «ειδίκευση» στα συνοικέσια

Ο μακροβιότερος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ, δήλωσε με υπερηφάνεια ότι μόνο ένα ζευγάρι από το γραφείο του έχει πάρει διαζύγιο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που ο Τσακ Γκρέισλι εξελέγη στη Γερουσία το 1980, τα γραφεία του στην Ουάσιγκτον και την Αϊόβα έχουν μετατραπεί σε «hot spots» γνωριμιών».

Μετά τον πρόσφατο γάμο του επικεφαλής του προσωπικού με δημοσιογράφο στην Αϊόβα, ο Γκρέισλι δήλωσε ότι 20 ζευγάρια γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν μέσα από το γραφείο του. 

Ο 90χρονος Γκρέισλι, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 69 χρόνια, δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post ότι δεν γνωρίζει ότι οι υπάλληλοί του βγαίνουν ραντεβού μέχρι να ανακοινώσουν τους γάμους τους. Σε μια περίπτωση έμαθε ότι επρόκειτο να παντρευτούν όταν είδε δυο υπαλλήλους του να φιλιούνται στο αεροδρόμιο.  

Ο μακροβιότερος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ, είπε ότι το πρώτο ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για τη Γερουσία το 1980. Πρόσθεσε δε ότι μόνο ένα ζευγάρι από το γραφείο του έχει πάρει διαζύγιο.

Το γραφείο του δεν είναι το μόνο, ωστόσο, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Ο γερουσιαστής Τσακ Σούμερ δήλωσε στο Roll Call το 2016 ότι 13 ζευγάρια από το γραφείο του έχουν παντρευτεί.

Με πληροφορίες από Washington Post

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή