Δεκατέσσερα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν σήμερα στη Γάζα από την Αίγυπτο

Δεκατέσσερα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν σήμερα στη Γάζα από την Αίγυπτο

Αλλο ένα κονβόι, συνολικά 20 φορτηγών, είχε εισέλθει στη Γάζα το Σάββατο μέσω του συνοριακού περάσματος της Ράφα. «Συνεχής» θα είναι από εδώ και πέρα η ροή βοήθειας προς τη Γάζα, λέει ο Λευκός Οίκος.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκατέσσερα φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν σήμερα το βράδυ στον παλαιστινιακό θύλακα της Γάζας από το συνοριακό πέρασμα της Ράφα και την Αίγυπτο, δήλωσε η Ζουλιέτ Τουμά, διευθύντρια επικοινωνίας της Υπηρεσίας Αρωγής των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA), μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Υπενθυμίζεται ότι και άλλο ένα κονβόι, συνολικά 20 φορτηγών που μετέφεραν προμήθειες, είχε εισέλθει στη Γάζα το Σάββατο μέσω της Ράφα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, έπειτα από την τηλεφωνική συνομιλία που είχε την Κυριακή Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα θα είναι από εδώ και πέρα «συνεχής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT