Πέθανε ο «πρύτανης της Wall Street» – Τα 20 Μαθήματα Ζωής του

Πέθανε ο «πρύτανης της Wall Street» – Τα 20 Μαθήματα Ζωής του

Ο Byron Wien γεννήθηκε στο Σικάγο το 1933. Ο πατέρας του ήταν γιατρός, αλλά έως τα 15 του χρόνια είχε μείνει ορφανός και μεγάλωσε με μια θεία του

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε, σε ηλικία 90 ετών, ο Byron Wien, που είχε χαρακτηριστεί ως ο «πρύτανης των αναλυτών της Wall Street». Γνωστός για τη λίστα με τις «10 Εκπλήξεις» που περίμενε σε οικονομία, πολιτική και αγορές για την επόμενη χρονιά, δούλευε μέχρι το τέλος στην Blackstone. Τον Ιανουάριο είχε δημοσιεύσει την 38η έκδοση της λίστας, η οποία αποτελούσε απαραίτητο ανάγνωσμα για όσους δουλεύουν στη Wall Street.

Ο Byron Wien γεννήθηκε στο Σικάγο το 1933. Ο πατέρας του ήταν γιατρός, αλλά έως τα 15 του χρόνια είχε μείνει ορφανός και μεγάλωσε με μια θεία του.

Το δημόσιο σχολείο στο οποίο φοιτούσε τον έδωσε ως υποψήφιο για το Πανεπιστήμιο του Harvard, το οποίο τον δέχτηκε και του άλλαξε τη ζωή, είχε πει σε κάποια συνέντευξή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT