«Πλημμύρισε» από Spider-Men το Μπουένος Aϊρες για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες

«Πλημμύρισε» από Spider-Men το Μπουένος Aϊρες για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες

Οι διοργανωτές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να υπογράψουν και να φωτογραφηθούν για να προσκομίσουν τα στοιχεία στo Guinness World Records

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Αργεντινής ντυμένοι ως Spider-Man, με στόχο να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ με τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν ντυθεί ως ο διάσημος υπερήρωας της Marvel σε μία μόνο δημόσια εκδήλωση.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε μέσω Instagram ένας Αργεντινός influencer, έχοντας στόχο να ξεπεράσει τη Μαλαισία, όπου 685 άνθρωποι ντύθηκαν Spider-Man.

Οι διοργανωτές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να δώσουν υπογραφές και να φωτογραφηθούν για να προσκομίσουν τα στοιχεία στo Guinness World Records. 

Ντυμένοι με στολή του υπερήρωα που δημιούργησαν ο Σταν Λι και ο Στιβ Ντίτκο, οι Spider-Men χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια του ηλιόλουστου απογεύματος.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή