Ονδούρα: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της από το Ισραήλ

Ονδούρα: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της από το Ισραήλ

Χιλή και Κολομβία ανακάλεσαν επίσης τους πρεσβευτές τους ενώ η Βολιβία διέκοψε τους διπλωματικούς δεσμούς της με το Ισραήλ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση της Ονδούρας ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από το Ισραήλ για διαβουλεύσεις, λόγω της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Εν μέσω της σοβαρής ανθρωπιστικής κατάστασης που βιώνει ο παλαιστινιακός άμαχος πληθυσμός στη Λωρίδα της Γάζας, η κυβέρνηση της προέδρου Σιομάρα Κάστρο αποφάσισε να ανακαλέσει αμέσως τον κ. Ρομπέρτο Μαρτίνες, τον πρεσβευτή της Δημοκρατίας της Ονδούρας στο Ισραήλ» ανέφερε ο Ενρίκε Ρέινα.

Η απόφαση της αριστερής κυβέρνησης της προέδρου Κάστρο ελήφθη έπειτα από παρόμοιες ενέργειες χωρών της Λατινικής Αμερικής αυτήν την εβδομάδα.

Η Χιλή και η Κολομβία ανακάλεσαν επίσης τους πρεσβευτές τους ενώ η Βολιβία διέκοψε τους διπλωματικούς δεσμούς της με το Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT