ΗΠΑ: Σκύλος βρέθηκε ζωντανός δίπλα στο νεκρό ιδιοκτήτη του μήνες μετά την εξαφάνιση τους σε πεζοπορία

ΗΠΑ: Σκύλος βρέθηκε ζωντανός δίπλα στο νεκρό ιδιοκτήτη του μήνες μετά την εξαφάνιση τους σε πεζοπορία

Το Τζακ Ράσελ τεριέ πιθανότατα επιβίωσε με νερό από τα κοντινά υπόγεια ρέματα και τρώγοντας μικρά ζώα όπως ποντίκια ή σκίουροι αναφέραν ειδικοί στο CNN. 

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πιστό τεριέ στεκόταν δίπλα στην σορό ενός 71χρονου πεζοπόρου που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο βρέθηκε στα βουνά του νότιου Κολοράντο κατά την διάρκεια πεζοπορίας.

Ο Ριτς Μουρ ξεκίνησε με το Τζακ Ράσελ Τεριέ του, τον Φίνεϊ, στις 19 Αυγούστου με σκοπό να ανέβει μια κορυφή ύψους 3.000 μέτρων στα βουνά Σαν Χουάν του Κολοράντο – και δεν επέστρεψε ποτέ, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook από την οργάνωση Taos Search and Rescue.

Ο Μουρ, αγνοούνταν για περίπου δέκα εβδομάδες, μέχρι που ένας κυνηγός είδε την σορό του στις 30 Οκτωβρίου, περίπου δυόμισι μίλια ανατολικά της κορυφής του βουνού. O δε σκύλος στεκόταν κοντά του, σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Το Τζακ Ράσελ τεριέ είχε χάσει περίπου το μισό βάρος του σώματός του αλλά φαινόταν να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση όπως ανέφερε η Βαν Μπράιτνιν μέλος του Taos Search and Rescue.

«Μας κάνει όλους να δακρύζουμε η αφοσίωση αυτού του σκύλου», δήλωσε στο CNN τη Δευτέρα.

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης αναζήτησαν τον άνδρα αρκετές φορές, ξεκινώντας από την κορυφή του βουνού και κινούμενα δυτικά προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, χωρίς επιτυχία.

Ο σκύλος πιθανότατα επιβίωσε με νερό από τα κοντινά υπόγεια ρέματα και τρώγοντας μικρά ζώα όπως ποντίκια ή σκίουροι αναφέραν ειδικοί στο CNN. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή