Γκανέζος βουλευτής ζήτησε συγγνώμη από τον Χάρι Μαγκουάιρ της Γιουνάιτεντ

Γκανέζος βουλευτής ζήτησε συγγνώμη από τον Χάρι Μαγκουάιρ της Γιουνάιτεντ

Ο Βρετανός σέντερ μπακ αποδέχθηκε τη συγγνώμη με ανάρτησή του στο Χ και προσκάλεσε τον βουλευτή στο Ολντ Τράφορντ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε τη συγγνώμη ενός Γκανέζου βουλευτή που τον ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συζήτησης για τον προϋπολογισμό πέρυσι.

Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Iσαάκ Αντόνγκο συνέκρινε την οικονομική διαχείριση της δυτικοαφρικανικής χώρας με τις επιδόσεις του Βρετανού ποδοσφαιριστή στο γήπεδο.

Σε μια ομιλία που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρσι, ο Αντόνγκο παρομοίαζε τον αντιπρόεδρο της χώρας με τον Μαγκουάιρ τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «τη μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Στη φετινή συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2024, ο Αντόνγκο δήλωσε ότι ο Μαγκουάιρ είχε «γυρίσει σελίδα». «Ζητώ τώρα συγγνώμη, o Maγκουάιρ έχει βελτιωθεί», πρόσθεσε ο Αντόνγκο. 

Ο Μαγκουάιρ αποδέχθηκε τη συγγνώμη με ανάρτησή του στο Χ την Τετάρτη. «Τα λέμε σύντομα στο Oλντ Τράφορντ», έγραψε, αναφερόμενος στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή