Σε κλοιό χιονιά το Μόναχο

Ακινητοποιημένα μέχρι νεωτέρας λεωφορεία, τραμ, τρένα και αεροπλάνα. Πάνω από 750 πτήσεις, από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου, ακυρώθηκαν το Σάββατο.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερες από 750 πτήσεις, από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου, ακυρώθηκαν το Σάββατο λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που έπληξαν τη νότια Γερμανία, δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ενώ όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters η κίνηση στο αεροδρόμιο της βαυαρικής πρωτεύουσας ενδεχομένως να αρχίσει να αποκαθίσταται, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, από το πρωί της Κυριακής και έπειτα.

Σε κλοιό χιονιά το Μόναχο-1
(REUTERS/Leonhard Simon)

Λεωφορεία, τραμ και τρένα επίσης ακινητοποιήθηκαν στο Μόναχο εξαιτίας του χιονιά, με τον γερμανικό οργανισμό σιδηροδρόμων να σημειώνει από την πλευρά του ότι η κίνηση στο δίκτυο θα αρχίσει να αποκαθίσταται πλήρως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, από τη Δευτέρα και έπειτα.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και την Ουνιόν Βερολίνου επίσης αναβλήθηκε, ενώ η γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία εκτιμούσε ότι ως το βράδυ του Σαββάτου το χιόνι στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας θα είχε φτάσει τους 30 με 40 πόντους.

Με πληροφορίες από Reuters, CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή