Γάζα: «Κόπηκαν οι τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο»

Γάζα: «Κόπηκαν οι τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο»

Σύμφωνα με την παλαιστινιακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Paltel

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες έχουν διακοπεί στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ανακοίνωση της παλαιστινιακής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, Paltel. 

«Με λύπη μας ανακοινώνουμε την πλήρη διακοπή των επικοινωνιών και των υπηρεσιών διαδικτύου με τη Λωρίδα της Γάζας, καθώς οι κύριες διαδρομές που είχαν επανασυνδεθεί, αποσυνδέθηκαν και πάλι», αναφέρει η εταιρεία. 

Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα, με την κατάρρευση της εκεχειρίας, σφοδροί βομβαρδισμοί του ισραηλινού στρατού έχουν σημειωθεί στον παλαιστινιακό θύλακα. Νωρίτερα σήμερα, δεκάδες άρματα μάχης και άλλα οχήματα του ισραηλινού στρατού εισήλθαν στο νότιο τμήμα της Γάζας, στο ύψος της Χαν Γιουνίς. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους, μέχρι σήμερα, 15.899 άνθρωποι, το 70% των οποίων γυναίκες και Παλαιστίνιοι κάτω των 18 ετών, από την έναρξη του πολέμου την 7η Οκτωβρίου. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχουν τραυματιστεί 42.000 άνθρωποι.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή