CNN: Ο Τραμπ προηγείται του Μπάιντεν σε Μίσιγκαν και Τζόρτζια

CNN: Ο Τραμπ προηγείται του Μπάιντεν σε Μίσιγκαν και Τζόρτζια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το πάνω χέρι έναντι του Τζο Μπάιντεν σε δύο κρίσιμες πολιτείες –το Μίσιγκαν και την Τζόρτζια– με τη μεγάλη πλειοψηφία να έχει αρνητική άποψη για τον εν ενεργεία πρόεδρο, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις του CNN που διεξήγαγε το SSRS.

Στην Τζόρτζια, μια πολιτεία που ο Μπάιντεν κέρδισε με πολύ μικρή διαφορά το 2020, οι ψηφοφόροι λένε ότι προτιμούν τον Τραμπ (49%) έναντι του αντιπάλου του (44%) για την προεδρία.

Στο Μίσιγκαν, το οποίο κέρδισε ο Μπάιντεν με μεγαλύτερη διαφορά, ο Τραμπ τώρα συγκεντρώνει το 50% έναντι του 40% του Μπάιντεν, με το 10% να λέει ότι δεν θα υποστήριζε κανέναν από τους δύο υποψηφίους.

Τόσο στο Μίσιγκαν όσο και στην Τζόρτζια, το ποσοστό των ψηφοφόρων που λένε ότι δεν θα υποστήριζαν κανέναν υποψήφιο είναι τόσο μεγάλο όσο η διαφορά μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ.

Οι δύο πιο πρόσφατοι ένοικοι του Λευκού Οίκου φαίνεται να είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για τα κόμματά τους στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.

Με πληροφορίες από το CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή