Η Lufthansa ξαναρχίζει πτήσεις προς το Ισραήλ στις 8 Ιανουαρίου

Η Lufthansa ξαναρχίζει πτήσεις προς το Ισραήλ στις 8 Ιανουαρίου

Ολες οι εταιρείες του ομίλου θα εκτελούν συνολικά 20 δρομολόγια από και προς το Τελ Αβίβ εβδομαδιαίως. «Η ασφάλεια παραμένει απόλυτη προτεραιότητα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι από τις 8 Ιανουαρίου θα ξαναρχίσουν οι πτήσεις της προς το Ισραήλ, οι οποίες είχαν διακοπεί μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία, θυγατρικές της οποίας είναι η αυστριακή Austrian Airlines και η ελβετική SWISS, διευκρίνισε ότι όλες οι εταιρείες του ομίλου από κοινού θα εκτελούν συνολικά 20 δρομολόγια από και προς το Τελ Αβίβ εβδομαδιαίως.

Οι τέσσερις από τις πτήσεις θα αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη, τρεις από το Μόναχο και οι υπόλοιπες από τη Βιέννη και τη Ζυρίχη. Οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 18 Δεκεμβρίου.

Από σήμερα ξανάρχισαν επίσης οι πτήσεις από και προς τη Βηρυτό, που είχαν διακοπεί στις 13 Οκτωβρίου.

Ο όμιλος είχε διακόψει τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ λόγω της «κατάστασης ασφαλείας» στην περιοχή μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου.

Η Lufthansa σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι «η ασφάλεια παραμένει απόλυτη προτεραιότητά της» και ότι ενδέχεται να τροποποιούνται οι ώρες των δρομολογίων της, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT