Μάθιου Πέρι: «Οξείες επιπτώσεις κεταμίνης» έδειξε η αυτοψία

Μάθιου Πέρι: «Οξείες επιπτώσεις κεταμίνης» έδειξε η αυτοψία

Ο ηθοποιός ήταν «σε θεραπεία με κεταμίνη» και η πιο πρόσφατη αγωγή ήταν περίπου μιάμιση εβδομάδα πριν από τον θάνατό του

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» οφείλεται ο θάνατος του Αμερικανού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Αντζελες.

Οπως αναφέρεται στην έκθεση αυτοψίας που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, ο ηθοποιός, ο οποίος έδινε για δεκαετίες μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες, ήταν «σε θεραπεία με κεταμίνη» και η πιο πρόσφατη θεραπεία του ήταν περίπου μιάμιση εβδομάδα πριν από τον θάνατό του.

Η έκθεση σημειώνει ότι η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του όταν πέθανε δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης που ακολουθούσε, δεδομένου ότι η δράση του φαρμάκου διαρκεί τρεις έως τέσσερις ώρες, ή και λιγότερο.

Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε ότι ο Πέρι, στον οργανισμό του οποίου ανιχνεύτηκε η ουσία βουπρενορφίνη, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαταραχών από τη χρήση οπιοειδών, πέθανε από πνιγμό. Η έκθεση ανέφερε ότι έπασχε επίσης από στεφανιαία νόσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος Μάθιου Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε τζακούζι στις 28 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από New York Times, BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή