Τουρκία – Αίγυπτος: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Σίσι

Τουρκία – Αίγυπτος: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Σίσι

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «είναι σημαντικό για τις ισλαμικές χώρες να συνεχίσουν ενωμένες τις προσπάθειες για τη διασφάλιση μόνιμης κατάπαυσης του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντελ Φατάχ αλ Σίσι είχε σήμερα ο Τούρκος ηγέτης Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις ισραηλινές επιθέσεις στα παλαιστινιακά εδάφη και τις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «είναι σημαντικό για τις ισλαμικές χώρες να συνεχίσουν ενωμένες τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για τη διασφάλιση μόνιμης κατάπαυσης του πυρός».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη επίσης τον Αμπντελ Φάταχ αλ Σίσι για την επανεκλογή του και ευχήθηκε η νέα περίοδος να είναι ευοίωνη για τις σχέσεις Τουρκίας – Αιγύπτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή