Βέλγιο: Θάνατος γυναίκας από πτώση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Βέλγιο: Θάνατος γυναίκας από πτώση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας που μετέδωσαν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 20 μέτρων να γέρνει αργά και στη συνέχεια να καταρρέει

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλες δύο τραυματίστηκαν από πτώση μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της βελγικής πόλης Ουντενάρντε, το βράδυ της Πέμπτης.

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας που μετέδωσαν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 20 μέτρων να γέρνει αργά και στη συνέχεια να καταρρέει δίπλα σε χριστουγεννιάτικη αγορά και κοντά σε καρουζέλ στην ιστορική πλατεία της πόλης.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας της περιοχής ανέφερε ότι το θύμα ήταν μία 63χρονη γυναίκα. Αλλες δύο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά από την πτώση του δέντρου.

Οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας

«Η έρευνα θα επικεντρωθεί στο κατά πόσον το δέντρο είχε τοποθετηθεί με βάση τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας, ενώ θα εξετάσει επίσης τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών», όπως ανακοινώθηκε.

Καταιγίδα, η οποία προκάλεσε προβλήματα στη Βρετανία και την Ολλανδία, έπληξε και το δυτικό Βέλγιο την Πέμπτη, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για τις παράκτιες περιοχές της χώρας.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή