Βιν Ντίζελ: Πρώην βοηθός του καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Βιν Ντίζελ: Πρώην βοηθός του καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε, όταν εργαζόταν μαζί του το φθινόπωρο του 2010, στα γυρίσματα της ταινίας «Fast Five». Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση εναντίον του Αμερικανού σκηνοθέτη, ηθοποιού και παραγωγού Βιν Ντίζελ κατέθεσε πρώην βοηθός του, υποστηρίζοντας ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, όταν εργαζόταν μαζί του το φθινόπωρο του 2010 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Fast Five».

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Αντζελες, η Αστα Γιόνασον υποστηρίζει ότι προσελήφθη από την εταιρεία του Βιν Ντίζελ, One Race, για να εργαστεί για τον ηθοποιό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Fast Five» στην Ατλάντα.

Στις ευθύνες της ήταν η διοργάνωση πάρτι, να συνοδεύει τον Βιν Ντίζελ σε εκδηλώσεις και να παραμένει κοντά του σε περίπτωση που φωτογραφιζόταν με γυναίκες σε εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η Γιόνασον ισχυρίζεται ότι ο Βιν Ντίζελ την παρενόχλησε σεξουαλικά, στη σουίτα του στο ξενοδοχείο St. Regis, έπειτα από πάρτι. Εκείνη αντιστάθηκε και ώρες αργότερα η Σαμάνθα Βίνσεντ, αδερφή του Βιν Ντίζελ και πρόεδρος της εταιρείας του, την κάλεσε και την απέλυσε.

Από την πλευρά του, ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Μπράιαν Φρίντμαν.

«Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά αυτόν τον ισχυρισμό στο σύνολό του» είπε ο Φρίντμαν σύμφωνα με το Variety.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που άκουσε ποτέ για αυτόν τον ισχυρισμό, που έγινε από υποτιθέμενη υπάλληλο που εργάστηκε στην εταιρεία 9 ημέρες πριν από 13 χρόνια. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που διαψεύδουν πλήρως αυτούς τους παράξενους ισχυρισμούς» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή