Φρέντι Μπελέρης: «Εχουν παραποιηθεί στοιχεία, αντιμετωπίζομαι μεροληπτικά»

Φρέντι Μπελέρης: «Εχουν παραποιηθεί στοιχεία, αντιμετωπίζομαι μεροληπτικά»

Για τις 10 Ιανουαρίου αναβλήθηκε την Παρασκευή η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 10 Ιανουαρίου αναβλήθηκε την Παρασκευή η δίκη του Φρέντι Μπελέρη, με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας να δηλώνει πως «η υπόθεση είναι κακοστημένη».

Σύμφωνα με το himara.gr, κατά τη σημερινή διαδικασία εμφανίστηκαν πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων να συμπεριλάβει στη λίστα των μαρτύρων, τον πρόεδρο του δικαστηρίου της Αυλώνας καθώς και την εισαγγελία της ίδιας πόλης.

Ωστόσο, απορρίφθηκε το αίτημα που υπέβαλαν οι συνήγοροι του Φρέντι Μπελέρη, για αποκλεισμό των δικαστών Erion Cela και Irena Gjoke με το επιχείρημα ότι είναι προκατειλημμένοι εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου.

Παράλληλα, στο δικαστήριο εμφανίστηκε φωτογραφία από την εισαγγελία, η οποία υποτίθεται είχε απαθανατίσει τον Μπελέρη να συνομιλεί με βασικό μάρτυρα κατηγορίας. Οι δικηγόροι παρουσίασαν δύο πολίτες του Δήμου Χειμάρρας, οι οποίοι δήλωσαν στο δικαστήριο πως στην επίμαχη φωτογραφία εμφανίζονται οι ίδιοι να συνομιλούν με τον κατηγορούμενο, πιστοποιώντας την ώρα και την τοποθεσία της συνάντησης.

Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσε και ο Φρ. Μπελέρης, ο οποίος δήλωσε: «Η υπόθεση είναι κακοστημένη. Η εισαγγελία Αυλώνας έχει τεθεί στην υπηρεσία της Αστυνομίας και τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί. Ζήτησα πληροφορίες για τα άτομα που παραποίησαν τα στοιχεία. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για μία κανονική προστασία. Με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο. Η χειραγώγηση από την εισαγγελία συνεχίζεται, δεν είναι γνωστό για ποιους λόγους. Νιώθω προσβεβλημένος και πως αντιμετωπίζομαι μεροληπτικά. Θέλουν να με τιμωρήσουν».

Πηγή: himara.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT