Νεκροί πέντε μετανάστες που προσπάθησαν να διασχίσουν τη Μάγχη

Νεκροί πέντε μετανάστες που προσπάθησαν να διασχίσουν τη Μάγχη

Εκτιμάται πως οι νεκροί είχαν καταγωγή από το Ιράκ και τη Συρία. Ενα άτομο έχει διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μπουλόν, στη βόρεια Γαλλία

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε μετανάστες που επιχείρησαν να διασχίσουν τη Μάγχη με προορισμό τη Βρετανία έχασαν τη ζωή τους στα γαλλικά χωρικά ύδατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, το μικρό σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε καθώς επιχειρούσε να αποπλεύσει από μια παραλία στο Βιμερό, νότια του Καλαί.

Ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε πως ένα άτομο έχει διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μπουλόν, στη βόρεια Γαλλία.

Επισημαίνεται πως η θερμοκρασία της θάλασσας ήταν περίπου στους 9 βαθμούς Κελσίου (48 βαθμούς Φαρενάιτ), ενώ, κατά πληροφορίες, τα θύματα είχαν καταγωγή από το Ιράκ και τη Συρία, ανέφερε η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT