Σφοδρή χιονόπτωση παραλύει τις συγκοινωνίες σε Μόναχο και Φρανκφούρτη

Σφοδρή χιονόπτωση παραλύει τις συγκοινωνίες σε Μόναχο και Φρανκφούρτη

Για σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία Lufthansa

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτεταμένες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων και σιδηροδρομικών δρομολογίων αναμένονται σήμερα και αύριο, Πέμπτη, στη νότια και στην κεντρική Γερμανία εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης και του φαινομένου της παγωμένης βροχής.

Για σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία Lufthansa, ενώ οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB) συνέστησαν στο επιβατικό κοινό να αναβάλει τις μετακινήσεις του.

Εκτός από σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική, τη σιδηροδρομική και την οδική κυκλοφορία, η Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) προειδοποιεί επίσης για τον κίνδυνο να υπάρξουν ζημιές σε υποδομές και σε κτίρια λόγω του μεγάλου βάρους του χιονιού και του πάγου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή