Ταϊλάνδη: 20 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Ταϊλάνδη: 20 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Σουφάν Μπούρι, περίπου 120 χλμ. βόρεια της Μπανγκόκ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Ταϊλάνδη σε έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Σουφάν Μπούρι, περίπου 120 χλμ. βόρεια της Μπανγκόκ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ναταπάτ Σουανπρατίπ ανέφερε, μιλώντας στο Reuters, ότι δεν έχουν βρεθεί επιζώντες. «Δεν μπορούμε να πούμε εάν όλοι οι εργάτες σκοτώθηκαν. Οι αξιωματούχοι εισέρχονται στο σημείο για έρευνα. Δεν βρήκαν κανέναν επιζώντα», ανέφερε ο Σουανπρατίπ.

«Θάνατοι αθώων»

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Σρέθα Θαβίσιν, ενημερώθηκε για την έκρηξη ενώ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας και ζήτησε ταχεία έρευνα.

«Ο πρωθυπουργός διέταξε επιθεώρηση του εργοστασίου για να διαπιστωθεί εάν λειτουργούσε νόμιμα και εάν η έκρηξη προκλήθηκε από αμέλεια. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί στο μέγιστο βαθμό ,γιατί υπάρχουν θάνατοι αθώων και τραυματισμοί» ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή