NBA: Πέθανε ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς

NBA: Πέθανε ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ, αφού ο 46χρονος βοηθός του Στιβ Κερ στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ώρες μετά το έμφραγμα που υπέστη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 46 ετών την Τετάρτη ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς. Ο βοηθός του Στιβ Κερ στον πάγκο των Golden State Warriors υπέστη έμφαγμα το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και παρά την αρχική αισιοδοξία, έχασε τελικώς τη μάχη για τη ζωή.

Νωρίτερα το ΝΒΑ, επικαλούμενο ένα «επείγον ιατρικό περιστατικό στην οικογένεια των Warriors», ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα με τους Utah Jazz, προσθέτοντας ότι η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Σέρβος βετεράνος μπασκετμπολίστας έχει αγωνιστεί σε Μπέοβουκ, FMP, Μπουντούτσνοστ, Παρτίζαν, Βαλένθια, Γαλατασαράι, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Παρτίζαν το 2009.

Ως προπονητής, μέχρι το 2020 βρισκόταν στον πάγκο της Μέγκα, έχοντας υπάρξει προπονητής του Νίκολα Γιόκιτς, πριν εκείνος μετακομίσει στο NBA.

Το 2021 κάθισε στον πάγκο της Μπουντούτσνοστ, ενώ έκτοτε μετακόμισε και εκείνος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ενταχθεί στο επιτελείο των Warriors.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή