Ρωσία: Μεγάλη φωτιά σε διυλιστήριο στα νότια της χώρας

Ρωσία: Μεγάλη φωτιά σε διυλιστήριο στα νότια της χώρας

Χρήστες της πλατφόρμας Telegram αναφέρθηκαν σε επίθεση της Ουκρανίας με drones

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, Τετάρτη, σε μεγάλο διυλιστήριο στην πόλη Τουάπσε της νότιας Ρωσίας, που βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα, και η πυροσβεστική προσπαθεί να τη θέσει υπό έλεγχο, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τις Αρχές.

Χρήστες της πλατφόρμας Telegram αναφέρθηκαν σε επίθεση της Ουκρανίας με drones.

Ανακοίνωση της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της περιφέρειας Κρασναντάρ αναφέρει πως «η πυρκαγιά τίθεται υπό έλεγχο», ενώ «κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν θύματα».

Τα πρακτορεία επικαλέστηκαν επίσης αξιωματούχους στο μεγάλο αεροδρόμιο της περιοχής, στην παραθαλάσσια πόλη Σότσι, περίπου 100 χλμ. νοτιοανατολικά, ότι ανέστειλε τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις. Τα πληρώματα λάμβαναν όλες τις προφυλάξεις για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πτήσεων στην περιοχή.

Ο Σεργκέι Μπόικο, επικεφαλής της περιφέρειας Τουάπσε, δήλωσε στο Telegram ότι η φωτιά εντοπίστηκε στη μονάδα κενού του διυλιστηρίου – ένα τμήμα δευτερεύουσας επεξεργασίας. Ανέφερε ότι οι προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή