Οι διακοπές των 10 εκατ. δολαρίων: Κυνηγώντας γοργόνες και χαμένους θησαυρούς

Οι διακοπές των 10 εκατ. δολαρίων: Κυνηγώντας γοργόνες και χαμένους θησαυρούς

Ταξίδια για απαιτητικά μέλη βασιλικών οικογενειών και δισεκατομμυριούχους

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τουριστικός πράκτορας Ricardo Araujo πιστεύει ότι μπορεί να κάνει «το αδύνατο δυνατό». Βέβαια, ακόμα και εκείνος δυσκολεύθηκε να βρει μία γοργόνα, όταν ένας πελάτης του τη ζήτησε, τελευταία στιγμή.

Ο Araujo δουλεύει για την Ariodante, ένα τουριστικό γραφείο που έχει για πελάτες μέλη βασιλικών οικογενειών και δισεκατομμυριούχους. Τους χρεώνει από 250.000 δολάρια έως και πάνω από 10 εκατ. δολάρια για να τους εξασφαλίσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ετσι, πέρασε 10 μήνες σχεδιάζοντας μια κρουαζιέρα, εμπνευσμένη από την Οδύσσεια του Ομήρου, για μια εύπορη οικογένεια Αμερικανών. Ομως, ο πατριάρχης της οικογένειας τον ξάφνιασε όταν του ζήτησε, τελευταία στιγμή, μία γοργόνα για να κάνει έκπληξη στην 9χρονη εγγονή του. Ο Araujo βρήκε μια ηθοποιό που ήταν πολύ καλή κολυμβήτρια και την έκρυψε μέσα στο γιοτ, στις αρχές του ταξιδιού, περιμένοντας για την κατάλληλη στιγμή. Μερικές μέρες μετά, όταν το κορίτσι και η μητέρα του ετοιμάζονταν για μια εκδρομή με υποβρύχιο κοντά στο Κάπρι της Ιταλίας, ο Araujo έδωσε το «πράσινο φως». Με μια ομάδα ναυαγοσωστών από κοντά, η ηθοποιός φόρεσε την ουρά της και έπεσε στο νερό. Τότε, το υποβρύχιο έκανε μια στροφή, ώστε οι επιβάτες να δουν τη «γοργόνα» να κολυμπά κοντά τους.

Περισσότερα στο MoneyReview

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή