Ο Πούτιν στην Τουρκία – Ο Ερντογάν στην Αίγυπτο

Ο Πούτιν στην Τουρκία – Ο Ερντογάν στην Αίγυπτο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πρακτορεία Reuters και Bloomberg επικαλούμενα τουρκικές πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρόκειται να μεταβεί στην Τουρκία στις 12 Φεβρουαρίου και ο Ρ. Τ. Ερντογάν στην Αίγυπτο δύο ημέρες μετά.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 12 Φεβρουαρίου για να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε Τούρκος αξιωματούχος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα επισκεφθεί, εν συνεχεία, την Αίγυπτο στις 14 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο Τούρκους αξιωματούχους. Εάν πραγματοποιηθεί, αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Ερντογάν στην Αίγυπτο μετά το 2013.

Στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ Ερντογάν και Σίσι αναμένεται να συζητηθούν: η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα, τα βήματα για τον τερματισμό του πολέμου αλλά και ο καθορισμός των ορίων θαλάσσιας δικαιοδοσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο Τούρκους αξιωματούχους που μιλούν υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή