Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει εσπευσμένα στη Βρετανία για τον βασιλιά Κάρολο

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει εσπευσμένα στη Βρετανία για τον βασιλιά Κάρολο

Ο πατέρας του πρίγκιπα διαγνώστηκε με καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βρετανία θα μεταβεί «μέσα στις επόμενες ημέρες» ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στον Βρετανό πρίγκιπα, ο Χάρι έχει μιλήσει ήδη με τον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. 

Στην ανακοίνωση των ανακτόρων δεν διευκρινίζεται η μορφή του καρκίνου, ωστόσο πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει πως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Ωστόσο, η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

Ο βασιλιάς διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν, αναφέρουν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή