Red Bull: Ερευνα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του επικεφαλής της

Red Bull: Ερευνα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του επικεφαλής της

«Η διαδικασία διεξάγεται από ανεξάρτητο εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά με εξαιρετική σοβαρότητα και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό», γνωστοποίησε ο αυστριακός κολοσσός

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισχυρισμούς για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του επικεφαλής της ομάδας της στη Formula 1, Κρίστιαν Χόρνερ, ερευνά η Red Bull.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε τη Δευτέρα ο αυστριακός κολοσσός, «αφού έλαβε γνώση ορισμένων πρόσφατων ισχυρισμών, η εταιρεία ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα», χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Δεν θα ήταν σκόπιμο να πούμε περισσότερα αυτήν τη στιγμή», προστίθεται.

Σημειώνει δε πως «η διαδικασία, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από ανεξάρτητο εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά με εξαιρετική σοβαρότητα και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Με βάση δημοσιευμα της εφημερίδας Times, ο 50χρονος Χόρνερ καταγγέλλεται για ανάρμοστη συμπεριφορά από γυναίκα συνάδελφό του, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της στη μητρική εταιρεία.

Από την πλευρά της ομάδας F1 της Red Bull, δεν υπήρξε σχολιασμός, ωστόσο, ο Χόρνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Γκέρι Χάλιγουελ, δήλωσε στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf ότι αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Βρετανός ήταν επικεφαλής της ομάδας της Red Bull κατά την περσινή εκπληκτική σεζόν, στην οποία ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του, ενώ η ομάδα κέρδισε στους 21 από τους 22 αγώνες.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή