Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού ο βασιλιάς ξεκίνησε θεραπείες, παραμένει αισιόδοξος και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, κυκλοφόρησε φωτογραφία του Βρετανού μονάρχη μέσα σε όχημα.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αποτυπώνεται ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα, να φεύγουν μέσα σε αυτοκίνητο από τη βασιλική τους κατοικία στο Λονδίνο, το Κλάρενς Χάουζ.

Ο 75χρονος μονάρχης θα διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά θα διατηρήσει τον ρόλο του. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι ο βασιλιάς παραμένει αισιόδοξος και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό.

Προς το παρόν, δεν έχει γνωστοποιηθεί το είδος του καρκίνου με το οποίο διαγνώστηκε ο Κάρολος αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού ο βασιλιάς ξεκίνησε θεραπείες χθες, Δευτέρα. Δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά το πρόβλημα υγείας διαπιστώθηκε στο πλαίσιο πρόσφατης θεραπείας για διογκωμένο προστάτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή