Ρωσία: Ο Τάκερ Κάρλσον θα πάρει συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Ρωσία: Ο Τάκερ Κάρλσον θα πάρει συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μόσχα, ανακοίνωσε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Χ, ο συντηρητικός πρώην παρουσιαστής του Fox News είπε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν «επειδή είναι δουλειά μας. Είμαστε στη δημοσιογραφία. Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο».

Θα είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν από την έναρξη της εισβολής της Μόσχας στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

Ο ίδιος τόνισε ότι έχει λάβει διαβεβαίωση από τον Έλον Μασκ ότι δεν θα λογοκριθεί η συνέντευξη και θα αναρτηθεί κανονικά στο Χ.

​Ο Κάρλσον είναι στη Ρωσία από την περασμένη εβδομάδα. Το Κρεμλίνο, νωρίτερα την Τρίτη, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε. Ρωσικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν φωτογραφίες του Κάρλσον σε διάφορα σημεία της ρωσικής πρωτεύουσας.

Όταν ρωτήθηκε εάν ο Κάρλσον είχε επισκεφθεί το κτίριο της ρωσικής διοίκησης στο κέντρο της Μόσχας, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε: «Δεν σχολιάζω τις κινήσεις ενός Αμερικανού δημοσιογράφου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT