«Εχουν σκοτωθεί πάρα πολλοί» – Ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Γάζα

«Εχουν σκοτωθεί πάρα πολλοί» – Ανάρτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Γάζα

«Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή», αναφέρει στο X ο πρίγκιπας της Ουαλίας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ελπίδα ότι μπορεί να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για τη Γάζα, εκφράζει με δημόσια παρέμβασή του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Σε ανάρτησή του στο X, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σημειώνει πως «μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, πάρα πολλοί έχουν σκοτωθεί». «Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή», υπογραμμίζει.

Ζητάει δε τον τερματισμό των συγκρούσεων, ενώ κάνει επίσης λόγο για «απελπιστική ανάγκη αυξημένης ανθρωπιστικής υποστήριξης στη Γάζα», ενώ χαρακτηρίζει υπόθεση «ζωτικής σημασίας» την απελευθέρωση των ομήρων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Παραμένω βαθιά ανήσυχος για το τρομερό ανθρώπινο κόστος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Εχουν σκοτωθεί πάρα πολλοί.

Εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, θέλω να δω ένα τέλος στις μάχες το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει απελπιστική ανάγκη αυξημένης ανθρωπιστικής υποστήριξης στη Γάζα. Είναι ζωτικής σημασίας να φτάσει η βοήθεια και να απελευθερωθούν οι όμηροι.

Μερικές φορές, μόνο όταν αντιμετωπίζεις το τεράστιο μέγεθος της ανθρώπινης δυστυχίας, συνειδητοποιείς τη σημασία της μόνιμης ειρήνης.

Ακόμη και στην πιο σκοτεινή ώρα, δεν πρέπει να υποκύψουμε στην απελπισία. Συνεχίζω να συντάσσομαι με την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί ένα καλύτερο μέλλον και αρνούμαι να την εγκαταλείψω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT