Τουρκία – Αλβανία: Ο Εντι Ράμα στην Αγκυρα

Τουρκία – Αλβανία: Ο Εντι Ράμα στην Αγκυρα

Ο Αλβανός πρωθυπουργός αναμένεται να πάρει μέρος στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου Τουρκίας-Αλβανίας, μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Εντι Ράμα, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αγκυρα.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός έγινε δεκτός στο προεδρικό μέγαρο από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, θα πραγματοποιηθεί στην Αγκυρα η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου Τουρκίας-Αλβανίας, υπό την προεδρία των κ.κ. Ερντογάν και Ράμα.

Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου, θα εξεταστούν οι σχέσεις Τουρκίας-Αλβανίας σε όλες τις πτυχές τους και θα συζητηθούν τα βήματα που μπορούν να γίνουν για την περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ατζέντα, όπως σημειώνεται, εκτός από τις διμερείς σχέσεις, βρίσκονται οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, ιδίως στα Βαλκάνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή