Αλέν Ντελόν: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 σφαίρες σε σπίτι του

Αλέν Ντελόν: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 σφαίρες σε σπίτι του

Ο ηθοποιός φέρεται να μην έχει άδεια κατοχής όπλων

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γαλλική αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε 72 πυροβόλα όπλα καθώς και πάνω από 3.000 φυσίγγια από το κτήμα του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί, νότια του Παρισιού, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονταργκί. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για κανονικά αλλά και συλλεκτικά όπλα, για τα οποία ο ηθοποιός «δεν είχε άδεια κατοχής». Επίσης, εντοπίστηκε και ένα σκοπευτήριο μέσα στο ακίνητο.  Ως εκ τούτου, ο Ντελόν αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της «παράνομης αποθήκευσης όπλων» και της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων των κατηγοριών Α, Β και Γ», σύμφωνα με τον Ζαν-Σέντρικ Γκο, εισαγγελέα του Μονταργκί.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε εν μέσω της πιθανώς εύθραυστης υγείας του αλλά και της εισαγγελικής έρευνας, σχετικής με τις τεταμένες σχέσεις του ηθοποιού με τα παιδιά του. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, ένας γιατρός που είχε εξετάσει τον Αλέν Ντελόν το περασμένο καλοκαίρι είχε παρατηρήσει ότι το ηθικό του ηθοποιού «ήταν χαμηλό». Ο γιατρός μίλησε μάλιστα για «κατάσταση σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης με μεγάλο κίνδυνο αυτοκτονίας».

Πιο πρόσφατα, σε συνέντευξή της, η Ανούτσκα Ντελόν, κόρη του ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι «πηγαίνει πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο οικογενειακό κτήμα. Η Ανούτσκα περιέγραψε επίσης λεπτομερώς το πάθος του πατέρα της για τα πυροβόλα όπλα, προσθέτοντας ότι έχει «μεγάλη συλλογή». Η Ντελόν ανέφερε ότι όταν τα αδέλφια της ήταν στο Ντουσί, «περπατούσαν στο σπίτι οπλισμένοι», νομίζοντας ότι βρίσκονταν «στην Αγρια Δύση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η μαρτυρία ήταν που ώθησε την εισαγγελία του Μονταργκί να ξεκινήσει τη νέα έρευνα. 

Με πληροφορίες από Le Parisien

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή