Η Νίκι Χέιλι απέσυρε την υποψηφιότητά της – Ο Τραμπ θα πρέπει να «κερδίσει» τις ψήφους μας

Η Νίκι Χέιλι απέσυρε την υποψηφιότητά της – Ο Τραμπ θα πρέπει να «κερδίσει» τις ψήφους μας

Η Νίκι Χέιλι ανακοίνωσε ότι τερματίζει την προεκλογική της εκστρατεία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές, λέγοντας πως δεν μετανιώνει για τον αγώνα της

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νίκι Χέιλι ανακοίνωσε ότι τερματίζει την προεκλογική της εκστρατεία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές. 

«Εναν χρόνο νωρίτερα που ξεκίνησα την εκστρατεία μου για την προεδρία, είπα ότι ήταν βασισμένη στην αγάπη μου για την πατρίδα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η μητέρα μου, μετανάστρια πρώτης γενιάς, κατάφερε να ψηφίσει την κόρη της για υποψήφια πρόεδρο. Αυτά γίνονται μόνο στην Αμερική».

«Είπα ότι ήθελα να ακουστεί η φωνή των Αμερικανών. Αυτό έκανα. Δεν το μετανιώνω», πρόσθεσε, λέγοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να «κερδίσει» τις ψήφους των Ρεπουμπλικανών που δεν τον ψήφισαν. 

«Τώρα εναπόκειται στον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει τις ψήφους εκείνων στο κόμμα μας που δεν τον υποστήριξαν, και ελπίζω να το κάνει», είπε. «Τώρα είναι η ώρα του να επιλέξει».

Ο Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε στις 14 από τις 15 πολιτείες όπου διεξήχθησαν χθες εσωκομματικές ψηφοφορίες των Ρεπουμπλικaνών για την ανάδειξη του υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της «Σούπερ Τρίτης».

Ο τέως πρόεδρος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κέρδισε σε Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα, Τενεσί, Μέιν, Αρκανσο, Αλαμπάμα, Μασαχουσέτη, Μινεσότα και Κολοράντο τη Χέιλι, πρώην πρέσβη της κυβέρνησής του στον ΟΗΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή