Red Bull Racing: Σε διαθεσιμότητα η υπάλληλος που κατήγγειλε «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Red Bull Racing: Σε διαθεσιμότητα η υπάλληλος που κατήγγειλε «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Η υπάλληλος κατήγγειλε για «ανάρμοστη συμπεριφορά» τον επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, προκαλώντας έρευνα σε βάρος του

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από τη Red Bull Racing η υπάλληλος που κατήγγειλε για «ανάρμοστη συμπεριφορά» τον επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, προκαλώντας εσωτερική έρευνα σε βάρος του. 

Στις 28 Φεβρουαρίου, η ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία οδήγησε στην απαλλαγή του Κρίστιαν Χόρνερ από τους εις βάρος του ισχυρισμούς. «Η ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του κ. Χόρνερ έχει ολοκληρωθεί και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι ισχυρισμοί έχουν απορριφθεί», αναφερόταν στην ανακοίνωση της μητρικής της Red Bull Racing.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ενόψει του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Χόρνερ αρνήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη. «Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που είναι εμπιστευτικό μεταξύ μiας υπαλλήλου και της εταιρείας, οπότε δεν μπορώ να σας πω τίποτα σχετικά με αυτό», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία ημέρα μετά την απόρριψη της καταγγελίας, ένα αρχείο που υποτίθεται ότι περιείχε στοιχεία εναντίον του Χόρνερ, στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε περίπου 200 άτομα που σχετίζονται με τη Formula 1, η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχει επαληθευτεί.

Με πληροφορίες από Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή