Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Σούμι

Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Σούμι

«Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ξανά το Σούμι. Υπάρχουν τραυματίες. Δυστυχώς, υπάρχουν και νεκροί. Τα συλλυπητήριά μου σε όσους έχασαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο ήταν μεταξύ των κτιρίων που υπέστησαν σημαντικές ζημιές από πυραυλική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην πόλη Σούμι της βορειοανατολικής Ουκρανίας, με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να καταγγέλλει ότι το συγκεκριμένο πλήγμα άφησε πίσω νεκρούς και τραυματίες.

«Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ξανά το Σούμι. Υπάρχουν τραυματίες. Δυστυχώς, υπάρχουν και νεκροί. Τα συλλυπητήριά μου σε όσους έχασαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Ο ίδιος συνέχισε, ωστοσο, διαβεβαιώνοντας ότι «η Ρωσία θα λογοδοτήσει» για τα εγκλήματά της.

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα σήμερα ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σημερινή πυραυλική επίθεση στην πόλη Σούμι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή